logo alča a mája aawesome.cz

Péřová bunda Dreeser Husky

Právě jsme vyšly na vrchol hory Lineham v národním parku Waterton. Jsme obklopeny úchvatnými horami kolem – výhled máme jak na jižní stranu do Montany tak na severní hřebeny Rockies. Fouká pořádně silný vítr, který nás šlehá do obličeje. Začíná nám být zima – je proto na čase vytáhnout z batohu náš super kousek – péřovou bundu Dreeser Husky – díky této péřové bundě si výhledy můžeme naplno vychutnat, prohlédnout si je do detailů, protože mrazivý chlad, který se nás snaží ochromit, tato péřová bunda včas zastaví.

Její výplň je totiž z výběrového kachního peří, které je výbornou tepelnou izolací, a tak vás dokonale zahřeje již během pár sekund.

Je lehounká, dobře sbalitelná – pokud si k ní pořídíte i kompresní pytlík, tak se vám v batohu rázem ztratí. Její předností jsou rukávy a kapuce zpevněné elastickým lemem, kapuce je zároveň upravitelná stahováním. Regulaci stahování najdete i u dolního okraje bundy, což zaručí to, že vám nebude bunda při túře odkrývat záda. Pokud je vám stále zima na ruce, nic se neděje, jelikož má kapsy vyplněné fleecem, a tak se vám rychle zahřejou.

Pokud rádi posloucháte při trekování hudbu je tato bunda pro vás ideální volbou. Má totiž vychytávku v podobě vývodu na sluchátka.

Snad jediná věc, kterou bychom si dokázaly ještě k dokonalosti představit je více barevných variant. Ale kdo chce být na horách vidět, vybere si červenou. A kdo se raději někde schová a splyne se stromy, zvolí si barvu tmavě zelenošedou. A u pánů je tomu podobně, jen ve žluté a šedé variantě.

Celkově tuto bundu rozhodně doporučuji jak na jednodenní výšlapy, tak i na dlouhé trekování. Pro nás se stala každodenní součástí jak v zimě tak i v létě. A jsme s ní na 100% spokojené.

Parametry bundy Husky Dreeser

Svrchní materiál: 100% nylon
Výplň: Výběrové kachní peří pro co nejlepší tepelnou izolaci. Peří je složené z 90% prachového, které zajišťuje tepelnou izolaci a loft a 10% jemných pírek, které zajišťují odolnost peří proti mechanickému namáhání
Podšívka: 100% polyester

Výhled na Denali (Aljaška)

odběr novinek